Zanzibar Caramel Doré Salato
Czekolada gianduja z orzechami laskowymi i chrupiącymi ziarnami karmelu w polewie ze słonego karmelu – wyjątkowe w smaku słodko-słone połączenie.
- Zanzibar Caramel Dorè Salato 250 g, w eleganckim opakowaniu doskonały również jako pomysł na prezent
- Tradycja, smak, zapach i jakość. Od ponad 180 lat Torrone Sperlari zachwyca podniebienia zarówno dorosłych, jak i dzieci.
- Ponadczasowy klasyk na świąteczny stół, którym można się delektować o każdej porze dnia.
- Doskonały również jako składnik ciast, semidreddo, ciasteczek brownies i serników
- Ten produkt jest bezglutenowy
Składniki: czekolada mleczna z orzechami laskowymi gianduja 46% (kakao min. 26%) [cukier, orzechy laskowe 7%, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat (wanilia)]; Biała czekolada karmelowa 30% [cukier, masło kakaowe*, pełne mleko w proszku, karmel w proszku 3% (odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, cukier, tłuszcz mleczny, naturalny aromat waniliowy), odtłuszczone mleko w proszku, cukier karmelizowany 0,4%, emulgator (lecytyna słonecznikowa), miazga kakaowa*, sól 0,3%]; całe orzechy laskowe 21%; chrupiące ziarna karmelu 2,8% (cukier, tłuszcz kakaowy, skrobia ryżowa, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), naturalny aromat). *Certyfikat Rainforest Alliance
Może zawierać inne orzechy, soję, orzeszki ziemne.
Wartości odżywcze na 100 g
Energia 2378 kj – 570 kcal
Tłuszcze 39 g – w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 14 g
Węglowodany 45 g – w tym: cukry 42 g
Błonnik 3,3 g
Białko 8 g
Sól 0,21 g
EAN 8013399119897
Opinii
There are no reviews yet.