MAVEAT » Produkty » Piekarnia » Tradycyjna włoska mąka 1 kg

Tradycyjna włoska mąka 1 kg

8,99 

Mąka włoska do pizzy wybrana przez profesjonalistów z miękkiej pszenicy z włoskich upraw. Mąka L’Italiana jest idealna do przepisów typowych dla włoskiej tradycji kulinarnej z krótkim czasem wyrastania. Idealnie nadaje się do wyrobienia ciasta na pieczywo, pizzę, kruche ciasta i ciastka.

Opakowanie 1 kg

4 w magazynie

Mąka włoska do pizzy

Mąka L’Italiana z pszenicy miękkiej typu „00” z wyselekcjonowanych włoskich ziaren firmy Agugiaro & Figna to mąka do wszystkich rodzjów ciast, polecana do wszystkich przetworów, otrzymywana w procesie mielenia, który pozostawia nienaruszone właściwości organoleptyczne ziarna pszenicy. Nadaje się do receptur włoskiej tradycji kulinarnej z krótkim czasem zakwaszania. Jest idealny do otrzymywania miękkich i lekkich kanapek i małych pizz, ale także szczególnie kruchych ciastek kruchych.

Składniki: mąka z pszenicy miękkiej typ “00”.

Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1437 kJ / 339 kcal

Tłuszcz 0,9 g – w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0 g

Węglowodany 72 g – w tym cukry 1,5 g

Błonnik 2g

Białko 10 g

Sól 0 g

EAN 8028630011045

Alergeny

Brand

Kraj pochodzenia:

Składniki:

Średnie w 100 g produktu:

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Tradycyjna włoska mąka 1 kg”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *