MAVEAT » Produkty » Spiżarnia » Cukierki » Torroncini Mezzo Metro – cukierki

Torroncini Mezzo Metro – cukierki

65,79 

Torroncini Mezzo Metro to pół metra pysznej dobroci: 24 nugaty w 12 różnych smakach. Cała słodycz tradycji Sperlari połączona z coraz smaczniejszymi nowościami podbija gusta każdego.

9 w magazynie

Zrób zakupy na kwotę 210,00  i skorzystaj z darmowej przesyłki
Kontynuuj zakupy

Opis

Cukierki torroncini

24 różne nugaty w 12 różnych smakach, pół metra prawdziwego przysmaku!

• W opakowaniu znajduje się 300 g różnych nugatów Sperlari, każdy nugat jest pakowany osobno

• Każda chwila jest dobra na delektowanie się nugatem Sperlari: kiedy idziesz do babci, kiedy jesteś w biurze, kiedy jesteś w ruchu, kiedy zabierasz dziecko do parku, pozwól Sperlari Ci towarzyszyć

• Impreza ze Sperlari: urodziny, Boże Narodzenie, Halloween, ukończenie szkoły, nasze produkty sprawią, że każda okazja będzie wyjątkowa

• Ten produkt nie zawiera glutenu

POMARAŃCZOWA LUB CYTRYNOWA MORBIDELLI
MIĘKKIE NUGATY W BIAŁEJ CZEKOLADZIE. O SMAKU POMARAŃCZOWYM I CYTRYNOWYM
Składniki: biała czekolada (31%) (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy), migdały (30%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia, miód, glukoza syrop, aromaty, białko jaja, odwodniony sok pomarańczowy (0,1%), odwodniony sok cytrynowy (0,1%), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).

Może zawierać inne orzechy i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2132 kj – 507 kcal

Tłuszcze 27 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g

Węglowodany 55 g – w tym cukry: 49 g

Błonnik 3,6 g

Białko 8,7 g

Sól 0,10 g

CIEMNE LUB BIAŁE MORBIDELLI
MIĘKKIE NUGATY OBLEWNE CIEMNĄ LUB BIAŁĄ CZEKOLADĄ.
Składniki nugatu: migdały (30%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia, miód, syrop glukozowy, białko jaja, aromaty. Składniki polewy z ciemnej czekolady: gorzka czekolada (31%) (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy).

Składniki polewy z białej czekolady: biała czekolada (31%) (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy).

Może zawierać inne orzechy i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2132 kj – 507 kcal

Tłuszcze 26 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,1 g

Węglowodany 56 g – w tym cukry: 50 g

Błonnik 3,6 g

Białko 8,7 g

Sól 0,10 g

NUGATY W KLASYCZNEJ POLEWIE / NUGATY W POLEWIE Z CIEMNEJ CZEKOLADY
Składniki: gorzka czekolada (32%) (kakao minimum 47%) (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat (wanilia)), migdały (31%), miód, cukier, glukoza syrop, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia, białko jaja, aromat.

Może zawierać inne orzechy i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2088 kj – 497 kcal

Tłuszcze 26 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g

Węglowodany 52 g – w tym cukry: 46 g

Błonnik 6,2 g

Białko 9 g

Sól 0,02 g

PISTACJA MORBIDELLI
MIĘKKIE NUGATY Z MIGDAŁAMI I PISTACJAMI.
Składniki: polewa na bazie masła kakaowego 30% (cukier, masło kakaowe 9%, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, koncentraty marchwi i spiruliny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy), cukier, migdały 15%, syrop glukozowo-fruktozowy , pistacje 10%, skrobia, syrop glukozowy, miód, białko jaja, naturalny aromat.

Może zawierać inne orzechy i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2078 kj – 495 kcal

Tłuszcze 24 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g

Węglowodany 60 g – w tym cukry: 53 g

Błonnik 2,9 g

Białko 7,6 g

Sól 0,10 g

MORBIDELLI POKRYTE SOLONYM KARMELEM DORÈ
MIĘKKIE NUGATY OBLEWANE BIAŁĄ KARMELOWĄ CZEKOLADĄ

Składniki: karmelowa biała czekolada 31% [cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, karmel w proszku 3% (odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, cukier, tłuszcz mleczny, naturalny aromat waniliowy), odtłuszczone mleko w proszku, cukier karmelizowany 0,4%, emulgator ( lecytyna słonecznikowa), miazga kakaowa, sól 0,1%]; migdały 25%; cukier; syrop glukozowo-fruktozowy; skrobia; śruta kakaowa 4%; Miód; syrop glukozowy; białka; aromat.

Może zawierać inne orzechy, soję i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2111 kj – 502 kcal

Tłuszcze 26 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g

Węglowodany 53 g – w tym cukry: 48 g

Błonnik 3,8 g

Białko 9,4 g

Sól 0,18 g

CIEMNY ZANZIBAR
PRALINY Z CIEMNEJ CZEKOLADY Z ORZECHAMI LASKOWYMI
Składniki: gorzka czekolada (84%) (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy), orzechy laskowe (16%).

Może zawierać inne orzechy, białka jaj i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2296 kj – 550 kcal

Tłuszcze 38 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g

Węglowodany 43 g – w tym cukry: 40 g

Błonnik 8,1 g

Białko 6,2 g

Sól 0,02 g

ZANZIBAR GIANDUIA
GIANDUIA PRALINY Z MLECZNEJ CZEKOLAD I ORZECHÓW LASKOWYCH (minimum 26% kakao) Z CAŁOŚCIAMI ORZECHÓW LASKOWYCH
Składniki: cukier, orzechy laskowe (28,5%), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat (wanilia).

Może zawierać inne orzechy, jaja i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2372 kj – 568 kcal

Tłuszcze 39 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g

Węglowodany 46 g – w tym cukry: 43 g

Błonnik 4,4 g

Białko 7,2 g

Sól 0,09 g

ZANZIBAR GANDUIA POKRYTA CIEMNĄ LUB BIAŁĄ CZEKOLADĄ

Praliny z czekolady mlecznej i orzechów laskowych Gianduia oblane ciemną lub białą czekoladą.
Składniki czekolady mlecznej i orzechów laskowych gianduia: cukier, orzechy laskowe (24%), masło kakaowe, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy.
Składniki polewy z ciemnej czekolady: gorzka czekolada (30%) (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy). Składniki polewy z białej czekolady: biała czekolada (30%) (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy).

Może zawierać inne orzechy, jaja i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2342 kj – 561 kcal

Tłuszcze 38 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g

Węglowodany 45 g – w tym cukry: 42 g

Błonnik 5,7 g

Białko 6,8 g

Sól 0,06 g

CIEMNY ZANZIBAR
PRALINY Z CIEMNEJ CZEKOLADY Z ORZECHAMI LASKOWYMI
Składniki: gorzka czekolada (84%) (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy), orzechy laskowe (16%).

Może zawierać inne orzechy, jaja i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2088 kj – 497 kcal

Tłuszcze 26 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g

Węglowodany 52 g – w tym cukry: 46 g

Błonnik 6,2 g

Białko 9 g

Sól 0,02 g

ZANZIBAR GIANDUIA 

PRALINY ORZECHOWE W MLECZNEJ POLEWIE CZEKOLADOWEJ Z CAŁYMI ORZECHAMI

Składniki: cukier, orzechy laskowe (28,5%), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy.

Może zawierać inne orzechy, białka jaj i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2342 kj – 561 kcal

Tłuszcze 38 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g

Węglowodany 45 g – w tym cukry: 42 g

Błonnik 5,7 g

Białko 6,8 g

Sól 0,06 g

ZANZIBAR GANDUIA POKRYTA CIEMNĄ LUB BIAŁĄ CZEKOLADĄ
PRALINY ORZECHOWE POKRYTA CIEMNĄ LUB BIAŁĄ CZEKOLADĄ

Składniki czekolady mlecznej i orzechów laskowych gianduia: cukier, orzechy laskowe (24%), masło kakaowe, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy.
Składniki polewy z ciemnej czekolady: gorzka czekolada (30%) (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy). Składniki polewy z białej czekolady: biała czekolada (30%) (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy).

Może zawierać inne orzechy, białka jaj i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2342 kj – 561 kcal

Tłuszcze 38 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g

Węglowodany 45 g – w tym cukry: 42 g

Błonnik 5,7 g

Białko 6,8 g

Sól 0,06 g

ZANZIBAR GIANDUIA OBLEWANA SOLONYM KARMELEM DORÈ MLECZNA CZEKOLADA I PRALINAMI ORZECHOWYMI GIANDUIA OBLEWANA BIAŁĄ CZEKOLADĄ Z KARMELEM

Składniki: czekolada mleczna i orzechy laskowe gianduia 52% [cukier, orzechy laskowe 8%, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy]; biała czekolada z karmelem 30% [cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, karmel w proszku 3% (odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, cukier, tłuszcz mleczny, naturalny aromat waniliowy), odtłuszczone mleko w proszku, cukier karmelizowany 0,4%, emulgator ( lecytyna słonecznikowa), miazga kakaowa, sól 0,1%]; całe orzechy laskowe 15%; chrupiące chipsy karmelowe 3% [cukier, masło kakaowe, skrobia ryżowa, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), naturalny aromat].

Może zawierać inne orzechy, jaja i orzeszki ziemne.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 2355 kj – 564 kcal

Tłuszcze 38 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g

Węglowodany 47 g – w tym cukry: 45 g

Błonnik 3,1 g

Białko 7,6 g

Sól 0,21 g

EAN 8013399162794

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Torroncini Mezzo Metro – cukierki”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *