MAVEAT » Produkty » Trufle » Tagliatelle Campofilone z truflami 250 g

Tagliatelle Campofilone z truflami 250 g

33,50 

Tagliatelle jajeczne z dodatkiem trufli mają niezapomniany smak, przywołujący wspomnienie tradycyjnych włoskich niedzielnych obiadów. Wyjątkowy aromat trufli idealnie pasuje do pomidorowego sosu lub świeżych borowików z dodatkiem natki pietruszki.

Opakowanie 250 g

12 in stock

Tagliatelle z truflami

Tradycyjny, ręcznie robiony makaron jajeczny z dodatkiem trufli letniej. Wyprodukowany w małym miasteczku Campofilone, w regionie Marche, słynącego z produkcji Maccheroncini – makaronu jajecznego, który otrzymał oznaczenie IGP.

Skład: PSZENICA durum, JAJKA 33,4%, mąka PSZENNA, trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 2%, aromat. Alergeny: pszenica, jajka. Do spożycia po ugotowaniu. Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródeł światła i ciepła.

Tabela wartości odżywczych

Energia: 376 kcal-1589 kJ

Tłuszcz: 5 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g

Węglowodany: 68,5 g – w tym cukry: 3,8 g

Białko: 12,7 g

Sól (NaCl): 0,24 g

EAN 8032958421691

Alergeny

Brand

Kraj pochodzenia:

Składniki:

Średnie w 100 g produktu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tagliatelle Campofilone z truflami 250 g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *