Sinfonia al Vino Rosso
Jest to ser wolno dojrzewający. Podczas leżakowania rozwija intensywny smak z harmonijnymi nutami. Czerwonym wino Cabernet nadaje zewnętrznej skórce ciemnych odcieni. Wewnętrznie konsystencja pasty osiąga wysoki stopień zwartości i elastyczności, czemu towarzyszy delikatny i przyjemny zapach, typowy dla serów długo dojrzewających.
Składniki: mleko krowie, sól, podpuszczka, substancja konserwująca E1105 (białko jaja). Leżakuje w czerwonym winie (Cabernet). Niejadalna skórka. Środki konserwujące powierzchnię: E235-E203-E150b.
Alergeny: mleko. Może zawierać siarczyny.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C.
Średnie wartości dla 100 g produktu:
Energia: 400 kcal-1658 kJ
Tłuszcz: 32,00 g – w tym nasycone: 23 g
Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 0,6 g
Białko: 26 g
Sól (NaCl): 1,6 g
EAN 8011425115271
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.