Salami Napoli Dolce
Wytwarzane z chudego mięsa wieprzowego z dodatkiem cienko zmielonego tłuszczu. Plaster ma bardzo dużą średnicę, jasnoczerwony kolor i drobnoziarnistą strukturę. Salami Napoli wyróżnia się też słodkim i delikatnym smakiem. Doskonale smakuje na świeżym pieczywie, w kanapkach lub podane na desce serów i wędlin.
Salami Napoli pizza
Świetnie nadaje się do pizzy, zwłaszcza dla miłośników łagodnych smaków.
Salame Napoli Dolce
Czy wiesz, jaki jest jeden z sekretów naszego Salame Napoli Dolce? To nie tylko wysokiej jakości mięso. Nie jest to również staranne przetwarzanie i kontrola na wszystkich etapach produkcji. Wyróżnia go podstawowy i bardzo delikatny etap, a jest nim łagodne dojrzewanie, które uwydatnia dymny aromat, sprawiając, że doznania są okrągłe i otulające podniebienie. Umiejętne wykorzystanie aromatów to ostatni sekret.
Simonini
Simonini to synonim tradycji, jakości i dobrego jedzenia. Wędliny te są odpowiednie dla każdego, ponieważ nie zawierają glutenu, białek sojowych ani pochodnych mleka. Firma posiada międzynarodowe certyfikaty spełniania wymagań BRC Food oraz IFS Food, i jest zrzeszona z Konsorcjum Prosciutto di Parma oraz Konsorcjum della mortadella Bologna IGP.
Skład: mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty, przyprawy, dekstroza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (E301); substancje konserwujące: azotan potasu (E252), azotyn sodu (E250).
Średnie wartości dla 100 g produktu:
Energia 1410 kJ / 340 kcal
Tłuszcz 28 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g
Węglowodany 0,5 g – w tym cukry 0,5 g
Białko 22 g
Sól 3,9 g
EAN 8018896880790
Opinii
There are no reviews yet.