italian quality food and wine| Bezpośredni kontakt na telefon lub WhatsApp: 780-517-620
Opis
Sos bazyliowy „pesto alla genovese” to włoski sos z bazylii, czosnku, orzeszków pinii, oliwy z oliwek, parmezanu lub sera pecorino oraz soli i pieprzu. Całość jest kruszona i mieszana w moździerzu lub blenderze. Jego nazwa pochodzi od słowa pestare, które oznacza miażdżyć.
Składniki: Bazylia 34%, białka mleka, błonnik warzywo, czosnek, ekstrakt z bazylii, olej słonecznikowy, orzechy nerkowca, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy E300, Ser Parmezan (mleko, sól, podpuszczka), sól, syrop glukozowy, szpinak, woda, zakwaszacz: kwas mlekowy E270, ziemniaki
Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 482 kj / 360 kcal
Tłuszcz 36 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7 g
Węglowodany 5,9 g
W tym cukry 3,2 g
Białko 1,2 g
Sól 2,2 g
Informacje dodatkowe
Alergeny | Produkt zawiera orzechy i mleko zgodnie z załącznikiem II rozporządzenia 1169/2011 |
---|---|
Brand | Ristoris |
Kraj pochodzenia: | Włochy |
Składniki: | Zobacz opis |
Średnie w 100 g produktu: | Zobacz opis |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.