Quantcast
Home » Prodotti » Makaron bezglutenowy lasagne

Makaron bezglutenowy lasagne

13,10 

Lasagne bezglutenowa przyda się zarówno osobom, borykającym się z nietolerancją glutenu, celiakią, jak i tym, chorującym na cukrzycę, choroby oczu, wysoki cholesterol i wielu innym. Dzięki niemu bez problemu przyrządzisz pyszną lazanię z sosem bolońskim i beszamelem.

Opakowanie 250 g

Opis

Lasagne bez glutenu, opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.

 

Jak zrobić lasagne bezglutenowe?

Układać plastry surowego makaronu w naczyniu żaroodpornym i przekładać wybranym sosem posypując serem każdą warstwę makaronu. Upiec całość w piecu.

 

Jak długo piec lasagne bez glutenu?

Przez około 20 minut w temperaturze 20o stopni C.

 

Lasagne bezglutenowe przepisy:

Lasagne ze szpinakiem bez glutenu

Lasagne z mięsem mielonym i sosem beszamelowym

 

Składniki:

55% mąka kukurydziana, 45% mąka ryżowa.

 

Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:

Energia 1509 kJ

356 kcal –

Tłuszcz 1,1 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g –

Węglowodany 80 g – w tym cukry 0,3 g –

Błonnik pokarmowy 1,2 g –

Białko 6,7 g

Sól 0 g

Może zawierać śladowe ilości soi.

Przechowywać z dala od źródeł ciepła i wilgoci

Numer EAN 8007290324702

Informacje dodatkowe

Brand

Granoro

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Makaron bezglutenowy lasagne”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.