italian quality food and wine| Bezpośredni kontakt na telefon lub WhatsApp: 780-517-620
Opis
Tradycyjna włoska babka wielkanocna w kształcie gołębia ze skórką pomarańczową, lukrem, migdałami i posypką z cukru.
Składniki : mąka pszenna typu „0”, cukier, kandyzowana skórka pomarańczy 13% (skórka pomarańczy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki), świeże jaja, masło, cukier 6%, drożdże naturalne (woda, mąka pszenna, drożdże), świeże białko jaja 2% migdały, świeże żółtko jaja, syrop glukozowo-fruktozowy, mąka ryżowa, emulgator: mono- i diglicerydy kwasy tłuszczowe, sól, olej słonecznikowy, mąka pszenna słodowa, odtłuszczone mleko w proszku , aromaty i mąka z orzechów laskowych.
Alergeny: pszenica, jajko, orzechy laskowe, dwutlenek siarki, migdały, mleko. Może zawierać śladowe ilości soi i innych orzechów.
Średnie wartości 100g
Energia 1607 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 13,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6 g
Węglowodany 57,1 g
w tym cukry 26,4 g
Białko 6,8 g
Sól 0,64 g
Informacje dodatkowe
Alergeny | Zobacz opis |
---|---|
Brand | Pineta |
Kraj pochodzenia: | Włochy |
Składniki: | Zobacz opis |
Średnie w 100 g produktu: | Zobacz opis |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.