italian quality food and wine| Bezpośredni kontakt na telefon lub WhatsApp: 780-517-620
Opis
Wyprodukowany po raz pierwszy w mieście Gorgonzola, od którego pochodzi także jego nazwa. Stał się jednym z najpopularniejszych serów na świecie. Lasagne, cannelloni, gnocchi, risotto to tylko niektóre przykłady dań, w których gorgonzola najlepiej oddaje swój niepowtarzalny smak.
Składniki: fermenty mlekowe, mleko krowie pasteryzowane, pleśnie, podpuszczka, sól
Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1346 kj / 325 kcal
Tłuszcz 27 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,4 g
Węglowodany 0,9 g
W tym cukry 0,1 g
Białko 19,5 g
Sól 1,81 g
Informacje dodatkowe
Alergeny | mleko |
---|---|
Brand | IGOR s.r.l. |
Kraj pochodzenia: | Włochy |
Składniki: | Zobacz opis |
Średnie w 100 g produktu: | Zobacz opis |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.