italian quality food and wine| Bezpośredni kontakt na telefon lub WhatsApp: 780-517-620
Opis
Coppa di Parma IGP (Chronione Oznaczenie Geograficzne), produkt bezglutenowy jest jednym z najbardziej typowych wędlin Emilii Romanii. Słynie z charakterystycznego zapachu i odpowiedniej zawartości tłuszczu. Pełni smaku nabiera podczas procesu dojrzewania, który odbywa się w naturalnych piwnicach; jest to niezbędny etap gwarantujący jakość produktu, ponieważ nadaje aromat i zapach typowy dla tej wędliny. Dodatkowo, są one solone ręcznie jedna po drugiej, co pozwala na uzyskanie produktów najwyższej jakości. Wiązane są tradycyjnym sznurkiem.
Składniki: włoska wieprzowina, sól, dekstroza, naturalne aromaty, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (E301); konserwanty: azotan potasu (E252), azotyn sodu (E250).
Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1919 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 40 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany 1,8 g
W tym cukry 0 g
Białko 24 g
Sól 3,7 g
Informacje dodatkowe
Brand | Terre Ducali |
---|---|
Kraj pochodzenia: | Włochy |
Składniki: | Zobacz opis |
Średnie w 100 g produktu: | Zobacz opis |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.