Quantcast

Coppa di parma i pancetta 90 g

18,10 

Opakowanie 90 g

10 w magazynie

Kategorie: ,

Opis

Produkty bezglutenowe coppa di Parma i pancetta to typowe produkty regionu Emilia Romagna, które najlepiej oddają swoje aromaty położone na gorącym smażonym placku zwanym gnocco fritto. Taki rodzaj przystawki serwuje się na lokalnych sagrach czyli festynach w całym regionie. Aby docenić oba rodzaje tych wędlin warto przygotować gnocco fritto w domu lub zastąpić go kawałkiem ciepłego chleba, pizzy, bruschetty lub piady. Ciepło lekko rozpuści cieniutko krojony boczek i zmiękczy karkówkę na tyle aby docenić ich wyjątkowy włoski smak.

Składniki: COPPA DI PARMA: wieprzowina, sól, dekstroza, naturalne aromaty, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (E301); konserwanty: azotan potasu (E252), azotyn sodu (E250).
PANCETTA: wieprzowina, sól, naturalne aromaty, przyprawy (pieprz 0,10%), dekstroza, konserwanty: azotan potasu (E252), azotyn sodu (E250).

Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1891 kJ / 457 kcal

Tłuszcz 41 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g

Węglowodany 1 g

W tym cukry 0 g

Białko 21 g

Sól 4 g

Informacje dodatkowe

Brand

Terre Ducali

Kraj pochodzenia:

Włochy

Składniki:

Zobacz opis

Średnie w 100 g produktu:

Zobacz opis

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Coppa di parma i pancetta 90 g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Może spodoba się również…