italian quality food and wine| Bezpośredni kontakt na telefon lub WhatsApp: 780-517-620
Włoska babka wielkanocna colomba klasyczna 800g
43,00 zł
Opakowanie 800 g
Dostępny wkrótce
Opis
Tradycyjna włoska babka wielkanocna w kształcie gołębia ze skórką pomarańczową, lukrem, migdałami i posypką z cukru. Puszyste ciasto o wspaniałym zapachu i smaku świeżych jajek, masła, mąki i cukru.
Składniki : Mąka pszenna typu „0” 29%, glazura 13% (cukier, świeże białko jaj, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, mąka pszenna słodowa, syrop glukozowo-fruktozowy, mąka z orzechów laskowych, aromat), świeże jaja, kandyzowana skórka pomarańczowa 12% ( skórka pomarańczy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki, cukier, masło, ziarna cukru 6%, drożdże naturalne 3% (woda, mąka pszenna, drożdże), świeże żółtko, migdały 2 %, syrop glukozowo-fruktozowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, odtłuszczone mleko w proszku i aromat.
Alergeny: pszenica, jajko, orzechy laskowe, dwutlenek siarki, migdały, mleko. Może zawierać śladowe ilości soi i innych orzechów.
Średnie wartości 100g
Energia 1615 kJ / 384 kcal
Tłuszcz 13,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,8 g
Węglowodany 57,9 g
w tym cukry 27,4 g
Białko 6,8 g
Sól 0,63 g
Informacje dodatkowe
Alergeny | Zobacz opis |
---|---|
Brand | Pineta |
Kraj pochodzenia: | Włochy |
Składniki: | Zobacz opis |
Średnie w 100 g produktu: | Zobacz opis |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.