MAVEAT » Produkty » Piekarnia » Pandoro zabaione 1 kg

Pandoro zabaione 1 kg

95,19 

Słodycz Pandoro z ajerkoniakiem zaskoczy najbardziej wyrafinowane i wymagające podniebienia. Ta puszysta i lekka włoska babka uświetni każdy świąteczny posiłek!

Opakowanie 1 kg

3 w magazynie

Babka Pandoro z ajerkoniakiem

Rzemieślnicze Pandoro z ajerkoniakiem ma miękką, złotożółtą pastę, wzbogaconą pysznym nadzieniem z kremu ajerkoniakowego i ozdobione naturalną wanilią Mananara z Madagaskaru* (*Prezydium Slow Food). Na naturalnym zakwasie, i 72 godziny wyrastania.

Rezultatem jest wysoce strawny i miękki deser o autentycznym i niepowtarzalnym aromacie i smaku. Tylko świeże składniki: jaja z wolnego wybiegu we Włoszech, mleko, śmietana i masło górskie. Miękkość Pandoro i słodycz pienistego kremu zabaglione zadowolą najbardziej tradycyjne i wyrafinowane podniebienia. Pandoro z zabaglione można udekorować posypką z cukru pudru, który znajduje się w opakowaniu.

Składniki:  mąka PSZENNA typu 0, cukier, świeże JAJKA z chowu na wolnym wybiegu we Włoszech, krem Zabaglione (15%) [cukier, masło (MLEKO), wino Marsala, żółtko JAJA, MLEKO zagęszczone, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana, naturalne aromaty], świeże masło (MLEKO) (14%), naturalne drożdże z
zakwas (PSZENICA), Emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego, świeże MLEKO (1%), świeża śmietana (MLEKO) (1%), sól morska z Cervia, masło kakaowe, naturalna wanilia Mananara z Madagaskaru* (0,2%), naturalne aromaty

SASZETKA Z CUKREM PUDREM: Cukier, Skrobia Pszenna, Aromaty.

MOŻE ZAWIERAĆ: SOJĘ I ORZECHY

Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: 1711 kJ/409 kcal

Tłuszcze: 20 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g

Węglowodany: 50 g – w tym cukry: 28 g

Białko: 6,8 g

Sól: 0,55 g

EAN: 799729000148

Brand

Kraj pochodzenia:

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Pandoro zabaione 1 kg”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *