Aceto balsamico di Modena
Esencja kuchni włoskiej. Otrzymywany w wyniku fermentacji moszczu gronowego gotowanego z octem winnym. Ma delikatny, lekko kwaśny smak. Doskonały do ryb, mięs i sałatek.
Składniki: zagęszczony sok winogronowy, ocet balsamiczny z Modeny IGP 20% ocet winny (winny, woda, przeciwutleniacz: siarczyny), zagęszczony moszcz winogronowy, barwnik: karmel E 150d (zawiera siarczyny), skrobia modyfikowana.
Średnie wartości odżywcze na 100 ml produktu:
Wartość energetyczna 1131 KJ / 266 Kcal
Tłuszcz 0 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 64,9 g – w tym cukry 48,3 g
Włókno 0 g
Białko 2 g
Sól 0,2 g
EAN
Opinii
There are no reviews yet.