MAVEAT » Produkty » Wędliny » Nduja 400 g

Nduja 400 g

28,90 

Nduja to typowa kiełbasa ze Spilinga w Kalabrii, przygotowywana z wieprzowiny i pikantnego kalabryjskiego chili.

Opakowanie ok. 400 g

2 w magazynie

Często kupowane razem:
Pinsa Gourmet
Pinsa Gourmet 230 g

99 w magazynie

13,99 
Mozzarella di bufala w solance 125g
9,50 
Oliwki Taggiasca drylowane w oliwie z pierwszego tłoczenia
29,80 

Nduja

Bardzo ostre salami produkowane w południowych Włoszech, z dodatkiem papryczki chili z Kalabrii. Idealne do smarowania pieczywa lub na bruschettę, a także jako dodatek do makaronu i pizzy.

Składnik: wieprzowina, sól, aromaty, przyprawy, dekstroza, sacharoza. Przeciwutleniacz E301, substancje konserwujące: E252, 250. Produkt bezglutenowy. Niejadalna osłonka.

Wartości odżywcze w 100 g produktu:

Energia: 625 kcal – 2615 kJ

Tłuszcz: 66,6 g – w tym nasycone: 28,3 g

Węglowodany: 0,6 g – w tym cukry: 0,2 g

Białko: 5,6 g

Sól (NaCl): 3,75 g

Brand

Kraj pochodzenia:

Składniki:

Średnie w 100 g produktu:

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Nduja 400 g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *