MAVEAT » Produkty » Makaron » Makaron bezglutenowy lasagne

Makaron bezglutenowy lasagne

13,40 

Lasagne bezglutenowe przydadzą się zarówno osobom, borykającym się z nietolerancją glutenu, celiakią, jak i tym, chorującym na cukrzycę, choroby oczu, wysoki cholesterol i wielu innym. Dzięki niemu bez problemu przyrządzisz pyszną lazanię z sosem bolońskim i beszamelem.

Opakowanie 250 g

13 in stock

Lasagne bez glutenu

Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.

Jak zrobić lasagne bezglutenowe?

Układać plastry surowego makaronu w naczyniu żaroodpornym i przekładać wybranym sosem posypując serem każdą warstwę makaronu. Upiec całość w piecu.

Jak długo piec lasagne bez glutenu?

Przez około 20 minut w temperaturze 20o stopni C.

Lasagne bezglutenowe przepisy:

Lasagne ze szpinakiem bez glutenu

Lasagne z mięsem mielonym i sosem beszamelowym

Składniki: 55% mąka kukurydziana, 45% mąka ryżowa. Może zawierać śladowe ilości soi. Przechowywać z dala od źródeł ciepła i wilgoci.

Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:

Energia 1509 kJ, 356 kcal

Tłuszcz 1,1 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g

Węglowodany 80 g – w tym cukry 0,3 g

Błonnik pokarmowy 1,2 g

Białko 6,7 g

Sól 0 g

EAN 8007290324702

Brand

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makaron bezglutenowy lasagne”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *