MAVEAT » Produkty » Makaron » Makaron bezglutenowy lasagne

Makaron bezglutenowy lasagne

13,40 

Lasagne bezglutenowe przydadzą się zarówno osobom, borykającym się z nietolerancją glutenu, celiakią, jak i tym, chorującym na cukrzycę, choroby oczu, wysoki cholesterol i wielu innym. Dzięki niemu bez problemu przyrządzisz pyszną lazanię z sosem bolońskim i beszamelem.

Opakowanie 250 g

    Powiadom mnie, kiedy będzie ponownie dostępny

    Brak w magazynie

    Lasagne bez glutenu

    Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.

    Jak zrobić lasagne bezglutenowe?

    Układać plastry surowego makaronu w naczyniu żaroodpornym i przekładać wybranym sosem posypując serem każdą warstwę makaronu. Upiec całość w piecu.

    Jak długo piec lasagne bez glutenu?

    Przez około 20 minut w temperaturze 20o stopni C.

    Lasagne bezglutenowe przepisy:

    Lasagne ze szpinakiem bez glutenu

    Lasagne z mięsem mielonym i sosem beszamelowym

    Składniki: 55% mąka kukurydziana, 45% mąka ryżowa. Może zawierać śladowe ilości soi. Przechowywać z dala od źródeł ciepła i wilgoci.

    Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu:

    Energia 1509 kJ, 356 kcal

    Tłuszcz 1,1 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g

    Węglowodany 80 g – w tym cukry 0,3 g

    Błonnik pokarmowy 1,2 g

    Białko 6,7 g

    Sól 0 g

    EAN 8007290324702

    Brand

    Opinie

    Na razie nie ma opinii o produkcie.

    Napisz pierwszą opinię o „Makaron bezglutenowy lasagne”

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *