MAVEAT » Produkty » Makaron » Linguine z algą spiruliną 250 g

Linguine z algą spiruliną 250 g

17,70 

Linguine błękitne to jakość rzemieślniczego makaronu w połączeniu z naturalną mocą alg spiruliny. Połączenie technologii i tradycji z dużym potencjałem gastronomicznym, ponieważ jest bogate w witaminy i białka. Linguine ze spiruliną o intensywnym niebieskim kolorze nie tylko poprawią humor, ale sprawią, że Twoje potrawy będą pachnące i kolorowe.

Opakowanie 250 g

Na stanie: 11

Zrób zakupy na kwotę 100,00  i skorzystaj z darmowej przesyłki
Kontynuuj zakupy

Linguine błękitne z dodatkiem alg

Makaron z pszenicy durum z zielono-niebieskimi algami spirulina. Niepowtarzalny smak i piękne kolory, którymi zaskoczysz wszystkich. Wyprodukowany we Włoszech. Kraj uprawy i przemiału pszenicy : Włochy. Produkt należy ugotować we wrzącej wodzie (1 litr na 100 g produktu) i doprawić do smaku. Czas gotowania 12/14 minut.

Makaron linguine błękitne

Makaron z wysokoenergetyczną kombinacją! Energetyzujące i tonizujące właściwości spiruliny zawierającej proteiny, witaminy z grupy B i E, żelazo, wapń, magnez, a przede wszystkim kwasy omega -6 w połączeniu z ładunkiem witamin i soli mineralnych mielonej pszenicy czynią ten makaron „naturalnym suplement „przydatny dla sportowców oraz dla osób cierpiących na niedobór żelaza. Dbałość o proces produkcji w niskich temperaturach i bardzo długi czas suszenia sprawiają, że nasz makaron jest lekkostrawny oraz delikatny i niepowtarzalny w smaku.

Skład : semolina z pszenicy durum, 2% ekstrakt z alg spirulina.

Alergeny : gluten; produkowane w zakładzie, który wykorzystuje jaja, skorupiaki i ryby.

Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 1561 kj (368 kcal)

Tłuszcz 2,1 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g

Węglowodany 75 g – w tym cukry 1,4 g

Białko 12 g

Sól 0,010 g

EAN 8018338009260

Alergeny

Brand

Kraj pochodzenia:

Składniki:

Średnie w 100 g produktu:

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Linguine z algą spiruliną 250 g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *