Krem z łuskanych migdałów
O delikatnym smaku i rozsmarowywanej konsystencji, idealne do jedzenia łyżką lub do przygotowania deserów, dań z makaronem, dipów i kanapek. Migdały Toritto „Filippo Cea” charakteryzują się cienką nieregularnie pomarszczoną czarną skórką i haczykowatym wierzchołkiem. Ich wnętrze jest jasnoróżowe.
Certyfikat ICEA Organic (kontrolowany operator: PB3099)
Składniki: 100% obranych migdałów Toritto*. *=ORGANICZNE
Średnie wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: Kj 2535/613 Kcal
Tłuszcz g 52,2 – w tym nasycone g 4
Węglowodany g 8,8 – w tym cukry g 4,6
Włókna g 129,9
Białka g 21,4
Sól g 0
EAN 8057829680069
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.