MAVEAT » Shop » Spiżarnia » Dżem z białych fig 370 g

Dżem z białych fig 370 g

33,00 

Dżem figowy to doskonałość terytorium Sycylii. Biała Figa to produkt o absolutnej jakości, który używany jako składnik do przygotowania słodyczy i tart. Wypróbuj go również jako słodki dodatek do sezonowanych lub półsezonowanych serów.

Słoik 370 g

Brak w magazynie

    Powiadom mnie, kiedy będzie ponownie dostępny

    Zrób zakupy na kwotę 210,00  i skorzystaj z darmowej przesyłki
    Kontynuuj zakupy

    Opis

    Dżem figowy

    Ten dżem z białych fig to doskonałość terytorium Sycylii! Świetny do smarowania chleba lub ciast i tart! Smaczny, ale delikatny dżem ekstra z sycylijskich białych fig jest produkowany wyłącznie z naturalnych składników z pulpy z białej figi. Treściwy i kuszący przez cały rok. Ten dżem figowy to koncentrat zdrowia, słodyczy i dobrego humoru.

    Figa

    Korzyści odżywcze dżemu z sycylijskich białych fig:
    Oprócz cukru figa zawiera białka, węglowodany, garbniki, kwasy. W owocach jest wiele witamin: potas, sód, wapń, fosfor, magnez. Figa od czasów starożytnych uważana jest za źródło składników odżywczych i leczniczych na:

    • przeziębienia
    • kaszlel
    • wysoką hemoglobinę
    • działania moczopędne
    • utratę masy ciała
    • przeczyszczenie
    • serce

    Etnafrutti

    Ta włoska firma narodziła się na zboczach Etny jako sycylijska firma rzemieślnicza produkująca doskonałe produkty spożywcze, mająca na celu ulepszanie najlepszych produktów na stołach najbardziej wymagających klientów.

    Skład: figi, cukier, pektyny owocowe, kwas cytrynowy.

    Wartości odżywcze na 100 g:

    Energia kJ / Kcal 1069/252

    Tłuszcz 0,3 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g

    Węglowodany 60 g – W tym cukry 58 g

    Białko 0,6 g

    Sól 0 g

    EAN 8051166560862

    Informacje dodatkowe

    Brand

    Kraj pochodzenia:

    Składniki:

    Średnie w 100 g produktu:

    Opinie

    Na razie nie ma opinii o produkcie.

    Napisz pierwszą opinię o „Dżem z białych fig 370 g”

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *