Opis
Babka wielkanocna bez owoców kandyzowanych
Wielkanocna Colomba bez kandyzowanych owoców i bez rodzynek została stworzona z myślą o tych, którzy nie przepadają za kandyzowanymi owocami, ale nie chcą rezygnować z przyjemności domowej Colomby. Jest to deser z miękkiego ciasta, otrzymywany w drodze naturalnej fermentacji z zakwasu, będący wynikiem 72 godzin cierpliwego kunsztu. Konsystencja jest miękka i dobrze przypomina plaster miodu. Powierzchnia pokryta jest pachnącą polewą, udekorowaną całymi migdałami i cukrem pudrem.
Colomba
Dowiedz się więcej na temat włoskiej babki wielkanocnej z naszego artykułu:
Składniki: mąka PSZENNA typ “0”, świeże JAJKA, cukier,
MIGDAŁY (11%): cukier, białko JAJA, olej słonecznikowy, włoskie MIGDAŁY (30%), gotowany ryż i mąka PSZENNA, naturalne aromaty,
Posypka cukrowa: masło (MLEKO), cukier granulowany (3%), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów, tłuszcze roślinne, cukier inwertowany, naturalne drożdże pszenne (PSZENNE), białka MLEKA, sól, masło kakaowe, naturalne aromaty
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 18728 kJ/411 kcal
Tłuszcze: 18 g – w tym nasycone: 9,4 g
Węglowodany: 55 g – w tym cukry: 31 gr
Włókna: 1,3 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,69 g
EAN 799729006805
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.