MAVEAT » Produkty » Piekarnia » Ciastka bezglutenowe z orzechami i kakao

Ciastka bezglutenowe z orzechami i kakao

14,85 

Włoskie ciastka bezglutenowe o smaku orzechowym wyprodukowane z kukurydzy i ryżu. Kuszący smak, który zaspokoi zachciankę na słodką chwilę wszystkim, którzy do tej pory musieli unikać wyrobów cukierniczych ze względu na obecność glutenu.

Opakowanie 250 g

    Powiadom mnie, kiedy będzie ponownie dostępny

    Brak w magazynie

    Zrób zakupy na kwotę 210,00  i skorzystaj z darmowej przesyłki
    Kontynuuj zakupy

    Ciastka bezglutnowe z orzechami i kakao

    Linia ciastek „Le Veneziane” przeznaczona jest dla osób, które nie tolerują glutenu, ale nie chcą rezygnować z przyjemności słodkiego momentu w ciągu dnia. Przygotowane w 100% z włoskiej mąki kukurydzianej, naturalnie bezglutenowej. Wszystkie składniki są wybierane i kontrolowane przez laboratorium, aby nie zawierały zanieczyszczeń i gwarantowały pełnowartościowość produktów. Ponadto wszyscy dostawcy posiadają certyfikat bezglutenowy.

    Herbatniki  uwielbiane są przez młodych i starszych, ponieważ przywołują smaki tradycji. Są proste i autentyczne. Spróbuj tych pysznych przysmaków orzechowych.

    Składniki: mąka kukurydziana 31,1%, cukier, mąka ryżowa, syrop glukozowy, olej słonecznikowy, masło, maltodekstryna, kakao w proszku 1,8%, siekane orzechy laskowe 1,8%, błonnik roślinny, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, substancje spulchniające: węglany amonu, wodorowęglany sodu, difosforany ; sól, aromaty, emulgator: lecytyna sojowa

    Wartości odżywcze:

    Energia Kcal 471 KJ 1980
    Tłuszcz 17,6 g – z czego nasycone 8,27 g
    Węglowodany 71,87 g – w tym cukry 22,47 g
    Białko 4,57 g
    Sól 0,63 g

    Brand

    Kraj pochodzenia:

    Opinie

    Na razie nie ma opinii o produkcie.

    Napisz pierwszą opinię o „Ciastka bezglutenowe z orzechami i kakao”

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *