Ciastka bezglutenowe z kokosem
Linia ciastek „Le Veneziane” przeznaczona jest dla osób, które nie tolerują glutenu, ale nie chcą rezygnować z przyjemności słodkiego momentu w ciągu dnia. Przygotowane w 100% z włoskiej mąki kukurydzianej, naturalnie bezglutenowej. Wszystkie składniki są wybierane i kontrolowane przez laboratorium, aby nie zawierały zanieczyszczeń i gwarantowały pełnowartościowość produktów. Ponadto wszyscy dostawcy posiadają certyfikat bezglutenowy.
Herbatniki uwielbiane są przez młodych i starszych, ponieważ przywołują smaki tradycji. Są proste i autentyczne. Spróbuj tych pysznych ciastek kokosowych bez glutenu.
Kokos – właściwości odżywcze:
Kokos jest źródłem składników mineralnych, takich jak potas, fosfor, sód, wapń, żelazo i magnez. Zawiera również ważne witaminy, takie jak C, E i B3. Zawarta w nim woda ma dużą moc nawilżającą. Jest bogaty w średniołańcuchowe trójglicerydy, które pomagają poprawić funkcjonowanie metabolizmu. Olej kokosowy pomaga obniżyć zły cholesterol, jednocześnie podnosząc ten dobry. Zawiera wiele włókien, które pomagają utrzymać równowagę jelitową i wzmacniają układ odpornościowy. Jego spożycie poprawia trawienie i wchłanianie składników odżywczych, takich jak minerały i witaminy.
Składniki: mąka kukurydziana 33%, mąka ryżowa, cukier, syrop glukozowy, olej słonecznikowy, masło, mielony kokos (zawiera mleko) 4,6%, maltodekstryny, błonnik roślinny, substancje spulchniające: węglan amonu, wodorowęglan difosforanu sodu; sól, aromaty, emulgator: lecytyna sojowa. Może zawierać śladowe ilości: orzechów.
Wartości odżywcze:
Energia: Kcal 481 / KJ 2017
Tłuszcze: 19,1 g – z czego nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 71,09 g – w tym cukry: 19,45 g
Włókna: 3,1 g
Białko: 4,54 g
Sól: 0,77 g
EAN 8009915004167
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.