Ciasteczka amarettini croccantini bez glutenu
Amaretti croccantini z migdałami to bezglutenowe ciasteczka na słodką przerwę lub jako dodatek do herbaty. Świetnie sprawdzają się także jako nadzienie do ciast czy tart. Doskonałe pokruszone na lodach!!!
Le dolcezze di Nanni
Od 1959 roku w Ponte d’Arbia, w sercu Val d’Arbia, niedaleko Via Francigena (Toskania), rodzina Giovanniego Mariniego, zwanego przez przyjaciół „Nanni”, oferuje słodycze starożytnej tradycji cukierników ze Sieny smakoszom z całego świata.
Składniki: cukier, MIGDAŁY 21%, białko mleka, sproszkowane białko jajka, środek spulchniający: E 450i, E500i, skrobia kukurydziana)
Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym również następujące produkty: SOJA, ORZECHY (MIAŁSY, PISTACJE, ORZECHY LASKOWE, ORZECHY WŁOSKIE).
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia 1904 kJ / 452 kcal
Tłuszcz 14 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,8 g
Węglowodany 72 g – w tym cukry 70 g
Włókna 2,9 g
Białko 9,4 g
Sól 0,10 g
EAN 8022130040154
Opinii
There are no reviews yet.