Pancetta affumicata cotta
Boczek wędzony parzony w plastrach reprezentuje najbardziej szczególny i poszukiwany wariant właśnie dzięki procesowi wędzenia, któremu jest poddawany i nadaje produktowi charakterystyczny dla niego aromatyczny i dymny smak.
Boczek wędzony i parzony to uniwersalny dodatek do wszystkich dań. Świetnie się sprawdzi w wersji chrupiącej tostowany na patelni lub na zapiekance przyrumieniony w piecu albo podsmażony wraz z cebulką jako aromatyczny podkład dla omleta, duszonych warzyw i makaronowych zapiekanek.
Simonini
Simonini to synonim tradycji, jakości i dobrego jedzenia. Wędliny te są odpowiednie dla każdego, ponieważ nie zawierają glutenu, białek sojowych ani pochodnych mleka. Firma posiada międzynarodowe certyfikaty spełniania wymagań BRC Food oraz IFS Food, i jest zrzeszona z Konsorcjum Prosciutto di Parma oraz Konsorcjum della mortadella Bologna IGP.
Skład: mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty, dekstroza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (E301); substancja konserwująca: azotyn sodu (E250).
Produkt bezglutenowy.
Średnie wartości dla 100 g produktu:
Energia 1231 kJ / 297 kcal
Tłuszcz 25 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g
Węglowodany 1 g – w tym cukry 1 g
Białko 17 g
Sól 2 g
EAN 8018896886365
Opinii
There are no reviews yet.