MAVEAT » Produkty » Wędliny » Włoski boczek wędzony parzony – plastry 200 g

Włoski boczek wędzony parzony – plastry 200 g

16,99 

Smak włoskiego bekonu w wersji gotowanej i wędzonej, który pokochasz od pierwszego kęsa. Pancetta affumicata doskonale nadaje się do aromatyzowania dań z makaronu, zup lub słonych tart.

Opakowanie 200 g

 

11 w magazynie

Zrób zakupy na kwotę 210,00  i skorzystaj z darmowej przesyłki
Kontynuuj zakupy

Opis

Pancetta affumicata cotta

Boczek wędzony parzony w plastrach reprezentuje najbardziej szczególny i poszukiwany wariant właśnie dzięki procesowi wędzenia, któremu jest poddawany i nadaje produktowi charakterystyczny dla niego aromatyczny i dymny smak.

Boczek wędzony i parzony to uniwersalny dodatek do wszystkich dań. Świetnie się sprawdzi w wersji chrupiącej tostowany na patelni lub na zapiekance przyrumieniony w piecu albo podsmażony wraz z cebulką jako aromatyczny podkład dla omleta, duszonych warzyw i makaronowych zapiekanek.

Simonini

Simonini to synonim tradycji, jakości i dobrego jedzenia.  Wędliny te są odpowiednie dla każdego, ponieważ nie zawierają glutenu, białek sojowych ani pochodnych mleka. Firma posiada międzynarodowe certyfikaty spełniania wymagań BRC Food oraz IFS Food, i jest zrzeszona z Konsorcjum Prosciutto di Parma oraz Konsorcjum della mortadella Bologna IGP.

Skład: mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty, dekstroza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (E301); substancja konserwująca: azotyn sodu (E250).

Produkt bezglutenowy.

Średnie wartości dla 100 g produktu:

Energia 1231 kJ / 297 kcal

Tłuszcz 25 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g

Węglowodany 1 g – w tym cukry 1 g

Białko 17 g

Sól 2 g

EAN 8018896886365

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Włoski boczek wędzony parzony – plastry 200 g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *