MAVEAT » Produkty » Wędliny » Włoski boczek wędzony parzony – plastry 200 g

Włoski boczek wędzony parzony – plastry 200 g

16,99 

Smak włoskiego bekonu w wersji gotowanej i wędzonej, który pokochasz od pierwszego kęsa. Pancetta affumicata doskonale nadaje się do aromatyzowania dań z makaronu, zup lub słonych tart.

Opakowanie 200 g

 

    Powiadom mnie, kiedy będzie ponownie dostępny

    Out of stock

    Pancetta affumicata cotta

    Boczek wędzony parzony w plastrach reprezentuje najbardziej szczególny i poszukiwany wariant właśnie dzięki procesowi wędzenia, któremu jest poddawany i nadaje produktowi charakterystyczny dla niego aromatyczny i dymny smak.

    Boczek wędzony i parzony to uniwersalny dodatek do wszystkich dań. Świetnie się sprawdzi w wersji chrupiącej tostowany na patelni lub na zapiekance przyrumieniony w piecu albo podsmażony wraz z cebulką jako aromatyczny podkład dla omleta, duszonych warzyw i makaronowych zapiekanek.

    Simonini

    Simonini to synonim tradycji, jakości i dobrego jedzenia.  Wędliny te są odpowiednie dla każdego, ponieważ nie zawierają glutenu, białek sojowych ani pochodnych mleka. Firma posiada międzynarodowe certyfikaty spełniania wymagań BRC Food oraz IFS Food, i jest zrzeszona z Konsorcjum Prosciutto di Parma oraz Konsorcjum della mortadella Bologna IGP.

    Skład: mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty, dekstroza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (E301); substancja konserwująca: azotyn sodu (E250).

    Produkt bezglutenowy.

    Średnie wartości dla 100 g produktu:

    Energia 1231 kJ / 297 kcal

    Tłuszcz 25 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g

    Węglowodany 1 g – w tym cukry 1 g

    Białko 17 g

    Sól 2 g

    EAN 8018896886365

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Włoski boczek wędzony parzony – plastry 200 g”

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *