Opis
Anchois
Anchois w oleju to produkt, który można podawać na wiele różnych sposobów – jako przystawka, dodatek do sałatek lub składnik pizzy. Bardzo dobrze komponuje się smakowo z szeroką paletą warzyw oraz sosów. Anchois w oleju są od razu gotowe do spożycia. Zostały one oparte jedynie na naturalnych składnikach: anchois, olej słonecznikowy i sól.
Anchois mają wile zalet, dlatego są zalecane do włączenia ich do codziennej diety:
- są źródłem dobrego białka,
- zawierają kwasy omega-3,
- charakteryzują się oryginalnym, słonawym smakiem
Anchois co to?
Anchois to francuskie określenie sardeli.
La Rossa
La Rossa specjalizuje się w produktach żywnościowych kuchni śródziemnomorskiej. Doskonałej jakości składniki i naturalne metody konserwacji (sól, ocet winny lub olej) to gwarancja dobrego smaku i zdrowego, bezpiecznego dla ludzkiego organizmu składu. Ta włoska marka z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni basenu Morza Śródziemnego.
Wartość energetyczna na 100 g produktu:
Wartość energetyczna (kcal) 210.00 kcal
Tłuszcz (g) 10.00 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2.20 g
Węglowodany (g) 0.00 g – w tym cukry (g) 0.00 g
Białko (g) 29.00 g
Sól (g) 9.30 g
EAN 80293507
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.